Ortopèdia Baix Montseny i ANABM signen un conveni de col·laboració

La societat DI-SEQ Equipaments i Serveis SL, que comercialitza els seus serveis com a Ortopèdia Baix Montseny, i l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny (ANABM), van signar dilluns, 5 de març, un conveni de col·laboració. En aquest, l’Ortopèdia Baix Montseny posa a disposició dels membres de l’ANABM els serveis professionals gratuïts per a resoldre tots aquells dubtes i situacions particulars que puguin requerir d’un assessorament especialitzat. També oferirà un servei personalitzat d’assessorament i venda d’ajudes tècniques i ortopèdia a  tots els membres de l’ANABM.

En aquest sentit, s’estableix que cada persona, en funció de la seva problemàtica particular, de la seva edat, de les característiques de l’entorn en el que viu i altres factors pot veure millorada la seva qualitat de vida amb determinades ajudes tècniques o productes d’ortopèdia. En aquest sentit, l’establiment ofereix un estudi personalitzat de cada individu i assessorament en la venda i en la instal·lació al domicili si convé. En tota la gamma de productes s’oferirà, a més, un descompte del 5 per cent als membres de l’associació.

Finalment, l’associació i l’ortopèdia es comprometen amb aquest conveni a  treballar en xarxa amb l’objectiu últim de la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemàtiques neurològiques. Aquest treball en xarxa es farà efectiu en reunions quadrimestrals que realitzaran professionals de cada part per a coordinar les tasques, traspassar informació i planificar accions posteriors en base als objectius assistencials acordats.  Ortopèdia Baix Montseny és un establiment dedicat a l’assistència i l’ajuda tècnica i ofereix un servei personalitzat d’assessorament i venda d’ajudes tècniques, ortopèdia  i mobiliari adaptat, dirigit tant a persones individuals com a associacions i establiments socials. Per la seva banda, l’ANABM és una associació sense ànim de lucre oberta a malalts, cuidadors, familiars, voluntaris, professionals i a tots aquells interessats que responen a la idea de millorar la qualitat de vida del malalt neurològic.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: