L’artista Miquel Molinero dóna una obra seva al Centre de Dia Indaleci Losilla

L’artista de Sant Celoni Miquel Molinero ha donat una de les seves obres al Centre de Dia Indaleci Losilla. Molinero va lliurar oficialment el quadre en un acte celebrat dimecres 7 de març i que va comptar amb la presència de l’alcalde Joan Castaño, la regidora de Comunitat Magalí Miracle, el director mèdic de l’Hospital de Sant Celoni Roman Julià, la directora d’infermeria Anna Ventura i tot el personal i els usuaris del Centre de Dia. L’alcalde li va agrair la generositat i Molinero va explicar els motius d’aquesta donació.

Fa un temps, Miquel Molinero va visitar el Centre de Dia Indaleci Losilla on ara hi visita una de les seves germanes a diari. Justament, era el dia de l’arbre, i això li va fer pensar en una obra que havia fet en el marc de la Mostra d’Art al Carrer de les Festes de Sant Martí de l’any 2002. L’obra, inspirada en un caquier que encara avui es pot veure a prop de Can Casetes, va ser creada per tothom qui va voler participar-hi, fent un collage que el mateix Molinero va acabar de treballar a casa seva. Quan va visitar el Centre aquell dia, va veure una paret a la sala principal ideal per col·locar-hi la seva obra, ja que allà és on els avis hi farien les seves manualitats.

Miquel Molinero va arribar a Sant Celoni l’any 1952 amb la seva nombrosa família procedent de Figuerola, un poble castellà de la província de Zamora on va néixer el 1941. Ha alternat feina i estudis a Barcelona, primer fent pintura industrial i decorativa i més tard, arts gràfiques i publicitat. Ha participat en exposicions col·lectives a Madrid i Mollet, entre altres poblacions, i n’ha fet d’individuals a Barcelona, Granollers i Sant Celoni.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: