El CE Sant Hilari buscarà esgarrapar punts a Santa Pau per optar a salvar-se

El CE Sant Hilari Font Vella buscarà aquest diumenge, 18 de març, a dos quart de 5 de la tarda, una victòria al camp del P Santa Pau que li permeti pujar al carro de la temporada i tornar a pensar en una salvació que semblava impossible ara fa quinze dies. La victòria per 1-3 fa dues setmanes al camp del CE Farners i el punt que va sumar la jornada anterior davant l’Atlètic Silenc, que bé podia haver estat una victòria, fa que el matx dels garrotxins pugui esdevenir un punt d’inflexió per a l’equp hilarienc. I és que una victòria davant un rival directe faria que l’equip deixés d’estar despenjat a la cua de la classificació i se situés a set punts de la salvació quan en quedaran 30 per disputar.

Diumenge, a dos quarts de 5 de la tarda, la UE Breda també juga un partit clau davant la UE Cornellà de Terri. Després de la desfeta per 5-1 la setmana passada al camp del CF les Preses, els bredencs tenen  una oportunitat d’or per aferrar-se a la segona plaça davant aquest rival directe. Per al matx, la UE Breda no podrà comptar amb Jordi Regàs, sancionat amb un partit de suspensió, segons la Federació, per adreçar-se a l’àrbitre amb actitud injuriosa a les Preses. En aquest matx, Regàs va ser expulsat amb vermella directe per una suposada agressió al col·legiat en una decisió que va generar tanta sorpresa i incredulitat que fins i tot el matx es va aturar durant uns minuts.

Aquest dissabte, a les 4 de la tarda, l’Arbúcies CF rebrà a casa a la UE Fornells, el líder de la classificació. La setmana passada, els arbuciencs van superar per 1-2 l’AE Sant Gregori en un matx que es va resoldre en els 10 primers minuts. Serra i Carbonell van fer el 0-2 abans del minut 4 i al minut 9 els locals van retallar distàncies quedant en l’1-2 final

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: