El XIII Festival de Música engega amb força amb concerts al Centre Cultural i a plaça

El president de l’Agrupació Coral Cardedeuenca, Jaume Sala, va convidar dijous, a la presentació del XIII Festival de Música de Cardedeu que organitza l’entitat a aconseguir un “èxit de participació popular” a l’actuació programada per dissabte a l’aire lliure. I és que d’aquesta manera quedaria refermada la gran resposta que ha tingut aquest any el Festival que, abans de començar, ja havia esgotat les entrades de l’actuació que van protagonitzar Andrea Motis & Joan Chamorro ahir al Centre Cultural i la resta s’estaven venent “a bon ritme” va afirmar Sala. El president de l’entitat va agrair el suport de totes les persones que han col·laborat a l’organització, així com a l’Ajuntament, el Patronat de Cultura i els patrocinadors.

A l’acte també hi va intervenir Quim Lecina, director d’escena i dramatúrgia de l’espectacle ‘Univers Montsalvatge’ que presentarà avui, dissabte, a les 10 del vespre, al Centre Cultural el Cor de Cambra de Granollers. Una proposta que Lecina va definir més com un espectacle que no pas un concert per la posada en escena de l’univers del compositor gironí Xavier Montsalvatge. Pol Aumedes, membre del grup Semproniana que oferirà el concert del migdia a la plaça d’Anselm Clavé va destacar de la seva proposta de música folk les arrels catalanes, d’occitània i del País Valencià amb un repertori per “ballar, compartir i riure”.

Per la seva banda, el director de l’Agrupació Coral Cardedeuenca, Emilio de la Linde, va presentar les actuacions restants, fent especial incidència en la figura de la jove Andrea Motis que “s’ha convertit en una bella veu de jazz” i el treball que Joan Chamorro està fent amb joves músics i adolescents, a banda de les seves virtuts com a saxofonista. També va fer esment a Emmanuel Djob, que actuarà diumenge a dos quarts de 7 de la tarda al Centre Cultural i del que va destacar que és més conegut com a director de gospel que com a cantant. Un cantant que, en la seva proposta ‘Des de jailnight’ traslladà als espectadors les emocions d’un home condemnat a mort.  L’acte va tancar amb una intervenció de l’alcaldessa, Calamanda Vila, que va agrair l’esforç de la Coral per organitzar el Festival, i amb una actuació en directe del grup de flautes de l’escola municipal de música Can Ponsic.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: