L’H Vilamajor, en la lluita per evitar la zona de descens davant la Garriga

Aquest, dissabte, 17 de març, a dos quarts de 7 d ela tarda es juga al municipal de Sant Antoni de Vilamajor una altra final per al conjunt local a la Lliga catalana d’handbol, quan rebrà a l’Handbol la Garriga. L’Handbol Vilamajor es troba, a manca de quatre jornades, tres punts per sobre de la zona de descens, per la qual cosa no pot conar-se encara per salvat. Això, malgrat a la darrera jornada va fer un pas de gegant en superar per 28-35 a l’Handbol Parets a la seva pista.

A l’altra cara de la moneda, l’Handbol Sant Esteve de Palautordera lidera la fase d’ascens de Primera catalana després que a la darrera jornada va superar per 32-21 a l’Handbol Terrassa. Diumenge, a dos quarts d’1 del migdia, l’equip juga a la pista de l’Handbol Sant Cugat amb l’objectiu de mantenir la seva situació privilegiada.  Pel que fa a la fase de permanència de Primera catalana, l’Handbol Cardedeu juga avui dissabte, a les 9 dle vespre, a la pista de l’Handbol Esplugues. Els de Cardedeu van superar per 34-39 a l’Handbol Sant Miquel a la darrera jornada però no es poden refiar si volen conservar la categoria amb garanties.

A la fase d’ascens de Tercera preferent, l’Handbol Palautordera B juga aquest matí de dissabte,a  dos quarts d’11, a la pista del Vic. Els palauencs venen d’obrir la fase d’ascens amb una victòria per 31-24 davant l’handbol Claret. L’equip va dur la iniciativa des del minut 1 i va saber jugar molt al contratac, corrent molt i perdent molt poques pilotes, arribant al final dels primers 30 minuts amb un 17-11 al marcador. La segona part va ser una rèplica de la primera fins al minut 25, amb distàncies de 10 i 11 gols. Al final el Claret va poder maquillar el marcador deixant-lo amb un 31-24.  Avui dissabte, a les 7 de la tarda, l’Handbol Cardedeu B rebrà a la seva pista a l’Handbol Rubí, un altre dels cinc primers classificats. La victòria és important per als cardedeuencs per entrar al grup dels quatre primers després de l’empat 18-18 d ela darrera jornada a la pista de l’Handbol Súria

Etiquetes:
%d bloggers like this: