Acaben les obres de les piscines de Gualba de Baix, que ja obriran portes aquest estiu

Les obres de construcció de les piscines de Gualba de Baix estan a punt de finalitzar, segons ha assegurat l’alcalde de Gualba, Marc Uriach, a temps per poder posar en marxa el nou equipament per aquest proper estiu. A les properes setmanes acabaran els treballs de construcció de les piscines i en una setmana començaran els treballs de jardineria, plantació de gespa i incorporació del rec automàtic per acabar de condicionar la zona. El projecte de construcció de les piscines, una per a adults i una per a infants, es complementava amb les obres per habilitar una pista poliesportiva, ja acabada, uns vestidors, una sala de maquinària i dos magatzems al Camí Ral, a tocar del Centre Cívic de Gualba de Baix.

Segons Uriach, la finalització d’aquests treballs s’ha retardat per la necessitat de modificar el projecte aprovat inicialment el passat mandat. En aquest sentit, assenyala que es van haver d’incorporar canvis perquè la situació de la piscina petita feia que pràcticament no hi toqués el sol i no tenia la separació que requereix la legislació respecte la piscina gran.

Les modificacions van obligar, a més, a incrementar el pressupost que s’hi destinava inicialment, de 269.000 euros, fins a uns 300.000 euros ja que, explica l’alcalde, s’havien deixat d’incorporar alguns elements de l’obra al pressupost que inicialment no estaven contemplats. També es van haver d’incloure els costos addicionals derivats de modificar el projecte per adequar les piscines a la legislació vigent.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: