Els joves de la Selva sud convoquen el Premi Sant Jordi de literatura

Els Joves  de la Selva sud han convocat una nova edició del premi literari juvenil Sant Jordi 2012 en què hi poden participar tots els joves dels municipis de Breda, Fogars, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu. El certamen preveu dues modalitats, prosa i poesia, i dues categories, els joves que tenen entre 15 i 20 anys i una segona categoria que inclou els joves de 21 a 30 anys. Les obres que es presentin al concurs de Sant Jordi 2012 han de ser escrites en català, originals i inèdites. El termini de presentació de les obres, en què cada autor només podrà presentar una obra en cadascuna de les dues modalitats, es tancarà el proper 30 de març.

Hi ha diferents punts per poder entregar les obres literàries. A Breda, els participants poden deixar les obres a les dependències municipals de 8 del matí a 3 de la tarda; a Fogars hi poden fer a l’Ajuntament en horari de matí i tarda de dilluns a divendres; a Hostalric les obres es poden presentar a l’Ipunt del local que hi ha situat al carrer Major els dilluns i dijous de 10 del matí  a 2 del migdia i els dimecres de 4 de la tarda a 8 del vespre, però també a l’Ipunt de l’IES Vescomtat de Cabrera els dimarts i divendres de 4 a 7 de la tarda.

A Massanes es poden presentar els treballs a l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia; a Riells i Viabrea la presentació de les obres es poden fer de dilluns a divendres de 9 a 2 i els dissabtes de 10 a 1; i, finalment, a Sant Feliu de Buixalleu els participants al certamen de Sant Jordi es poden adreçar a l’Ajuntament a lliurar les obres de 9 a 3 de dilluns a divendres i els dimarts també en horari de tarda de 4 a 8.   El veredicte del certamen es farà públic el dilluns, 23 d’abril, a la Sala de plens de l’Ajuntament de Riells i Viabrea a les 7 de la tarda.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: