Unanimitat a Campins en la decisió de no incrementar l’IBI a què obliga l’Estat

L’Ajuntament de Campins, en Ple, ha aprovat per unanimitat, no donar conformitat a l’increment del tipus d’IBI establert en el Reial Decret  Llei 20/2011 que fa referència a les mesures urgents en matèria pressupostària tributaria i financera per a la correcció del deute públic. Tot i això es va prendre l’acord de acatar-ho per imperatiu legal.  L’Ajuntament de Campins considera el tipus impositiu amb què compta actualment “ja permet uns ingressos que es consideren força elevats i suficients per atendre les despeses ordinàries del municipi de Campins”.

Una desena de veïns del municipi, acompanyats d’estelades, van assistir dimarts a aquest Ple de Campins en què se sotmetia també a votació l’adhesió de la població a l’Associació de Municipis per la Independència. La proposta, formulada a l’Ajuntament per la territorial de Campins de l’Assemblea Nacional Catalana, constituïda recentment, va ser recollida pel grup municipal de CiU que la va presentar en forma de moció.

La proposta es va aprovar amb el suport de 5 dels 7 regidors que conformen el Consistori. Van votar a favor de la moció els 4 regidors de CiU i un dels integrants del grup PMxC-PM i l’abstenció del regidor d’ICV i l’altre de PMxC-PM. Després de l’aprovació, els assistents van dedicar un llarg aplaudiment al Consistori.  La propera proposta que faran els integrants de l’Assemblea Nacional Catalana de Campins a l’Ajuntament serà, segons ha pogut saber aquest setmanari, que el municipi declari la seva insubmissió fiscal.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: