El gospel de Djob tancarà el Festival de Música de Cardedeu

Els temes de blues i gospel d’Emmanuel Djob tancaran diumenge a la tarda la 13a edició del Festival de Música de Cardedeu que organitza cada any l’Agrupació Coral Cardedeuenca. Un concert que tanca un cicle iniciat aquest divendres amb el blues de la jove cantant i trompetista Andrea Motis & Joan Chamorro Sextet amb el Centre Cultural ple fins a la bandera. Abans de la cloenda, però, els veïns del municipi podran gaudir encara de la presentació de ‘Ball folk de la Semproniana, aquest dissabte, a les 12 del migdia a la plaça Anselm Clavé. Una proposta gratuïta per ballar i passar una bona estona a l’aire lliure al so de la música tradicional. O el concert-espectacle ‘Univers Montsalvatge’ que el Cor de Cambra de Granollers interpreta també dissabte, a les 10 del vespre, al Centre Cultural.

Quim Lecina és l’artífex d’aquest ‘Univers Montsalvatge’, del que n’ha escrit els textos i ideat la posada en escena, i que té per objectiu donar a conèixer i aproximar a l’espectador a l’univers d’aquest gran compositor gironí en l’any del centenari de Xavier Montsalvatge. La proposta compta amb la direcció musical de Josep Vila Jover i la interpretació del Cor de Cambra de Granollers i Josep Buforn al piano i el preu de les entrades és de 15 euros, tant per aquest concert com pel de diumenge.

‘Des de Jailnight’ és el lema que aglutinarà el concert d’Emmanuel Djob diumenge a dos quarts de 7 de la tarda al Centre Cultural. Una actuació de 90 minuts de durada amb cançons originals i inèdites que descriuen el viatge d’un pres sentenciat a mort. En definitiva, la veu d’una ànima que parla de l’obscuritat del calabós i la mort anunciada fins a la llum desitjada del sol de la llibertat que somnia. Djob és un carismàtic cantant camerunès amb una veu de baríton cremada per la vida i que s’acompanya d’una guitarra crua i subtil.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: