L’Handbol Vilamajor, que es troba a la zona baixa, visita la UE Sarrià

Un Handbol Vilamajor encara en zona de risc a la Lliga catalana es desplaça aquest diumenge, 25 de març a dos quarts d’1 del migdia, a la pista de la UE Sarrià, un conjunt que es troba a la zona tranquil·la d ela classificació i que ja no es juga res ni per la part alta ni per la part baixa. Per la seva banda, els de Sant Antoni encara no poden donar per feta la salvació, a manca de tres jornades, després que la setmana passada van caure per 21-29 davant un Handbol la Garriga.

A la fase d’ascens de Primera catalana, l’Handbol Sant Esteve de Palautordera rep aquest dissabte, a les 6 de la tarda, a l’Handbol Sabadell. Els de Sant Esteve necessiten la victòria si es volen assegurar una d eles tres primeres places de la taula després que la setmana passada van perdre per 31-30 a la pista de l’Handbol Sant Cugat. Un rival dur, queixós amb l’arbitratge i que necessitava la victòria després que a la primera jornada havia perdut contra pronòstic davant l’Handbol Sant Vicenç. El plantejament del Sant Esteve, amb atacs llargs i ritme lent no va beneficiar als locals que, a la segona part, van equilibrar el partit i es van emportar la victòria en els últims segons.

A la fase de permanència de Primera catalana, l’Handbol Cardedeu rep dissabte, a les 7 de la tarda, la visita de l’AE Fornells. La setmana passada, els de Cardedeu van caure per 29-28 a la pista de l’Handbol Esplugues.  A la fase d’ascens de Tercera catalana preferent, l’Handbol Palautordera Salicru B juga a casa aquest dissabte, a tres quarts de 9 del vespre, davant el Centre Recreatiu. Malgrat els palauencs es van imposar 25-27 la setmana passada a la pista de l’Handbol Vic, l’equip no es pot relaxar si es vol consolidar en una de les quatre places que donen opció a l’ascens.  Per la seva banda, l’Handbol Cardedeu B juga també aquest dissabte, a les 7 de la tarda, a la pista de l’Handbol Vallag. La setmana passada, els de Cardeu van perdre 14-26 davant l’Handbol Rubí i se’ls obre un forat de quatre punts respecte els primers classificats.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: