‘Veniu a mi, la Passió de Llinars’ torna a l’escenari de la mà de Till-Tall teatre

El llenguatge fresc i un format cinematogràfic, el protagonisme de la figura de la dona i la força dramàtica de la paraula són alguns dels trets que caracteritzen la única Passió que es representa al Baix Montseny i que aquest cap de setmana tornarà a Llinars de la mà del grup de teatre Till Tall. Les representacions de ‘Veniu a mi, la Passió de Llinars’ es faran a les 5 de la tarda, al Cinema Teatre, tant dissabte, com diumenge.

D’aquesta manera, el grup de teatre local conserva una posada en escena iniciada l’any 2000, coincidint amb el Jubileu, que ha tingut els seus alt i baixos però que en els darrers anys, després de l’aturada de la representació del 2007 al 2009, ha tornat a la seva esplendor, amb centenars d’assistents.  A partir d’un text escrit per Reyes Barragán, amb la col·laboració inicial de Carles Muñoz, i que diferencia la Passió de Llinars de les que es representen a d’altres punts de Catalunya, com Esparreguera, ‘Veniu a mi’ presenta un llenguatge actual per afavorir l’apropament de públic i actors.

El punt de vista femení de l’obra és una altre dels seus trets distintius ja que Maria i Maria Magdalena prenen un protagonisme singular aportant, explica Till Tall, “noves dimensions de tendresa i humanitat”. Sense efectes especials aparatosos ni grans decorats, l’aposta de Till Tall se centra en la força dramàtica de la paraula. D’aquesta manera, els actors s’acompanyen d’un escenari gairebé buit i prenen relleu elements com el text, la interpretació, la música i la il·luminació. La figura dels narradors i la utilització de la tècnica del flash-back fa que la història prengui una dimensió cinematogràfica i actual.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: