Deulofeu defensa el potencial del Museu del Bosc per activar l’economia celonina

El president del grup municipal de CiU, Francesc Deulofeu defensa el potencial del Museu del Bosc com a element que pot aportar valor afegit i diferencial per la socioeconomia del Baix Montseny al dinar organitzat per la formació amb l’eurodiputat Ramon Tremosa i entitats de l’àmbit econòmic de Sant Celoni. Deulofeu va destacar la importància de continuar desenvolupant aquest projecte que, va recordar, en el moment de canvi de legislatura, al maig de 2011, estava en fase de redacció del projecte i de recerca de finançament.

L’exalcalde va afegir que aquesta va ser una aposta clara del grup de CiU i la va qualificar de “punta de llança que pot definir el futur del  nostre municipi i esdevenir el catalitzador d’un nou model productiu preeminent al voltant del turisme respectuós, la divulgació del medi, les energies renovable i la química verda”. També va celebrar la posada en marxa dels aparcaments que va recordar que havia iniciat el grup de CiU fa més d’un any amb l’objectiu de facilitar la mobilitat del nucli urbà i donar suport al comerç local.

L’acte va comptar amb una vintena de persones i hi van assistir representants de Sant Celoni Comerç, el Mercat Municipal, l’Associació Emprenedors Baix Montseny, del Cercle Econòmic i Social, de PIMEC i de l’empresa Salicru. A l’acte, Tremosa va explicar el funcionament del Parlament Europeu i la Unió Europea i va repassar aspectes macroeconò- mics i de logística que incideixen a nivell local com el corredor mediterrani, que va definir com una infraestructura vital per al futur de Catalunya, així com la injecció de diners als bancs espanyols des d’Europa, la necessitat de segellar el pacte fiscal “per deixar de ser una colònia d’Espanya i tenir capacitat de progrés” i d’altres aspectes.  Tremosa també va voler destacar la importància d’atacar la crisi des d’un estat d’ànim optimista, ja que 27 dels 29 estats europeus van experimentar creixement durant el 2011, i va assegurar que l’economia catalana té molts aliats a Europa. Abans del dinar, Tremosa va oferir una xerrada als alumnes del col·legi la Salle sobre la Unió Europea i les seves institucions

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: