Obre al llarg de la setmana el nou aparcament gratuït de l’antiga Forestal de Sant Celoni

A mitjans de la setmana obrirà definitivament el nou aparcament a l’aire lliure situat als terrenys de l’antiga Forestal i que serà gratuït. L’Ajuntament preveu fer dimarts una visita a l’espai dimarts amb representants de la UBIC i comerciants de Sant Celoni en paral·lel a la incorporació dels darrers elements de senyalització de la zona per indicar els accessos a peu des de l’aparcament fins al centre de la vila, a uns 3 minuts de distància. Quan finalitzin aquests treballs, que s’estima que serà al voltant de dimecres, es traurà el tancat per permetre l’accés al nou aparcament gratuït.

La zona, situada entre la via de tren i acotada pels carrers Olzinelles, Esteve Mogas i el lateral de la C-35, té una capacitat de 193 vehicles en una superfície de fins a 7.000 metres quadrats. Segons el govern municipal, aquest nou espai ha de ser “un estímul per al centre comercial urbà del municipi, atès que facilitarà l’aparcament gratuït als compra- dors d’altres municipis que vulguin gaudir de la varietat i la qualitat que els comerços de la vila els ofereixen”.

L’obertura d’aquesta zona incrementarà ostensiblement les places d’aparcament públic disponibles a la vila que, actualment són 379 distribuïdes a la Rectoria Vella (58 places), al pavelló (50), a Verge del Puig (57), l’Hospital (24), a la plaça de l’Estació (133) i carrer Cinto Verdaguer (57). A aquests espais encara s’hi sumaran les 90 places previstes als terrenys que ocupa el dipòsit de la Salle i que s’habilitaran un cop finalitzi la construcció del nou dipòsit d’aigua a Can Sans i d’un dipòsit de més petites dimensions a la mateixa zona annexa a l’escola  la Salle.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: