Millora de l’entorn del Torrent Llibre i la plaça Joan Alsina amb Plans d’Ocupació a Cardedeu

La brigada municipal de Cardedeu està realitzant actuacions a la via pública, amb el reforç especial de les 7 persones que s’hi ha incorporat a través dels Plans extraordinaris d’ocupació del SOC. Segons l’Ajuntament, els treballs de la brigada se centren en la col·locació d’una tanca de fusta al passeig Colom per evitar risc de caigudes al Torrent Llibre, i la millora de la il·luminació de la plaça de Joan Alsina, on es farà el desplaçament de tots els fanals de la plaça als escocells d’arbre que actualment estan buits.

Amb aquesta darrera obra amb la que es vol evitar que les fulles i les branques dels arbres tapin la llum dels fanals, es vol donar resposta a una demanda formulada pels mateixos veïns del barri, ha assegurat el govern municipal. Les obres a aquest espai públic es completaran després de Setmana Santa amb l’arranjament del paviment de la part sud, començant per la demolició del paviment actual i la col·locació del nou.

L’Ajuntament ha assenyalat que, a més, a l’avinguda del Rei en Jaume s’ha fet un nou pas de vianants a l’alçada del carrer Montseny per millorar la seguretat en aquest punt de la carretera. També s’estan fent diversos treballs de pintura pels barris de Poble Sec i de Can Serra. A més a més, s’estan fent accessibles les voreres al carrer Alfou amb el carrer Aragó.  D’altra banda, també en el marc d’aquestes actuacions de millora de l’espai públic, l’Ajuntament ha afirmat que s’han tallat les branques baixes i els rebrots dels plataners situats al polígon d’entrada a Cardedeu, davant del circuit de kàrting, per millorar la visibilitat a la zona.  Les actuacions suposen una neteja de cara a diversos punts del municipi i un increment de la seguretat en el pas de vehicles i vianants a les zones on s’actua sobre la senyalització horitzontal de carrers.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: