L’Agrofest, tres dies de concerts amb grups del Baix Montseny, obre el Festival del Cric

El Festival Circ Cric al Montseny, que engega cada any a la primavera a la seu permanent de la companyia al Camp Canal de Sant Esteve de Palautordera, es posa en marxa divendres 6 d’abril amb una nova proposta: l’Agrofest-Som del Montseny Festival. Així, des de Pasqua fins poc abans del solstici d’estiu per Sant Joan, gran quantitat d’espectacles de circ, música, teatre i dansa ompliran de cultura i art les carpes a partir d’una programació de tres mesos que ha estat possible, afirma el Circ Cric, “gràcies a la col·laboració de molta gent, començant per l’absoluta bona predisposició de tots els artistes, companyies i grups que intervenen en el Festival, de les institucions i entitats que hi donen suport, així com l’acolliment que any rere any dispensa a aquesta programació el Centre de Recerca de les Arts del Circ”.

L’Agrofest-Som del Montseny Festival se celebrarà del 6 al 8 d’abril en una iniciativa nascuda “amb la pretensió de crear una escena musical amb denominació d’origen d’aquesta banda de la muntanya del Montseny” però, a la vegada, per servir com a mecanisme per a la “projecció dels grups i els artistes de la zona”. Cada dia, a partir de les 6 de la tarda, les carpes del Cric obriran portes per acollir un total d’una vintena de conjunts. Així, divendres, serà el torn de l’Orquestra Sant Celoni, Raska, Uma, Esperit!, Joan Colomo, Twisted Nails, Moksha i Surfing Sirles.

Dissabte serà el torn de Lonjas del Montseny i els Diables de Sant Celoni per donar pas a les bandes la Clave, Posa’t la Caputxa, Liannallull, la Célula Durmiente, les Aus, Assot i Apart Punk Rock. Tancaran el festival, diumenge, els concerts de Selva de Mar, Prou, Col·lapse i Zeidun.  Es poden comprar entrades anticipades a la web www.circcric.com , codetickets o al punt d’informació de Sant Esteve de Palautordera al preu de 30 euros l’abonament per als tres dies i una samarreta, o de 25 euros l’abonament per a tres dies. A taquilla el preu de l’abonament serà de 30 euros i l’entrada d’un dia de 12 euros.

El Festival del Circ Cric, però, va més enllà. A l’abril, comptarà amb les actuacions com el concert de gira de presentació del disc ‘L’Amor feliç’ de Mishima (28 d’abril), l’espectacle ‘Pugilatus’ d’Escarlata Circus (13 d’abril), un concert de Quico Pi de la Serra (20 d’abril) i la presentació de ‘Els racons de la memòria’, l’espectacle de Tortell Poltrona (29 d’abril). També se celebrarà una fira d’activitats de tot un dia, el 22 d’abril, amb grans artistes de l’escena del circ com los Galindos, Pessic de Circ, Rolabola, Elegants, Circo Los, Circ Cric i la col·laboració d’Ademc o la Castanya de Viladrau, entre molts altres.

Els actes de maig obriran amb un concert de Very Pomelo, Paul Fuster i Mazoni i a mig mes també actuarà a la carpa del Cric Sidonie. Els espectacles arribaran de la mà de Tortell Poltrona i el Circ Cric, la companyia Circ Eia, Circ ‘Ombelico i Claire Ducreux i Toni Mira. A meitat de mes, Pep Callau, Circo Los, Claret Clown, Tortell Poltrona i la Srta. Titat protagonitzaran la presentació i la festa del llibre ‘Anem al circ’.

Finalment, al juny, serà el torn de Baro d’evel Cirk Cie, la presentació de ‘Non solum’ de Sergi López, de ‘Guants Mans Show’ de Nico Baixas, del Matx de Pallassos amb Pep Callau, Claret Clown, Tortell Poltrona, Marcel Escolano i 8 pallassos més i de tres representacions de ‘Els racons de la memòria’. Tampoc hi faltarà una actuació musical que, en aquest cas, anirà a càrrec de la Troba Kung-Fú.

Una de les novetats d’enguany és l’obertura de ‘la carpa cuinetes’, la nova cantina del Cric, on es podrà dinar amb els artistes del Circ per comentar els espectacles i gaudir d’un àpat del menú ‘Racons’ al migdia o ‘Lluna’ a la nit, així com una selecció de  menjucs, empanades, quiches, pintxos,  pastissos, cuinats amb productes propers, de la terra, del Montseny. La reserva dels àpats de divendres, dissabtes o diumenges es pot fer a cuinetes@circcric.com o al 667 480 012.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: