Arriba el caixa o faixa per al CE Llinars i el CE la Batllòria si volen salvar la categoria

Els 24 punts que es posaran en joc un cop superat el parèntesi de Setmana Santa seran vitals per al CE Llinars i el CE la Batllòria de cara a salvar la categoria. Amb la PBB la Roca sentenciada, aquests equips del Baix Montseny ocupen a hores d’ara les altres dues places destinades al descens amb un espai de reacció molt curt. La trajectòria fins ara és un element negatiu que pesa sobre les dues formacions ja que no han aconseguit escapar-se de la zona vermella amb solidesa en els 26 partits disputats. Però també compten amb elements a favor com el fet de no haver quedat definitivament despenjats com el conjunt de la Roca. De fet, un sol punt separa els llinassencs de la salvació i quatre als batlloriencs.

Una altra qüestió és el calendari. En els vuit partits que resten, el CE Llinars juga amb tres rivals directes (CF la Torreta, PBB la Roca i Júnior CF) mentre un quart correspon al retirat CD la Llagosta. Són 12 punts imprescindibles per pensar en la salvació. Més complicar és el calendari per al CE la Batllòria, que sols disputa 9 punts amb rivals directes (CF la Torreta, Atlètic del Vallès i Júnior CF) que l’obliga a donar alguna sorpresa i plantejar cada partit com una final.

De moment, els dos equips han de fer cau i net de la darrera jornada en la que no van sortir ben parats tot i plantar cara als seus rivals. El CE Llinars no va poder sorprendre al Bellavista Milan i va acabar perdent per un ajustat 3-2 malgrat tenir als de les Franqueses contra les cordes, amb l’empat 2-2, fins a l’últim minut. Per la seva banda, el CE la Batllòria va caure per 1-2 davant el Vic Riuprimer Refo FC en un partit que també tenia empatat fins a tres minuts del final.

 A l’altra cara de la moneda, el FC Cardedeu segueix en la lluita per la primera posició i cada cop té més a prop la propietat d’una de les dues places d’ascens. El punt que els separa per dalt del CE Lliçà d’Amunt i els quatre amb els que superen al Bellavista Milan esdevé un gran punt de partida per afrontar la recta final de la temporada. L’equip haurà fet, a més, dues setmanes de descans ja que la setmana passada el calendari el va creuar amb un CD la Llagosta retirat de la competició.

 A la setena plaça, el CF Vilamajor té al davant el repte de posar el colofó a una bona campanya que tan sols ha estat entelada per alguna fase d’irregularitat en els resultats. Una mostra n’ha estat la darrera jornada en la que el CF la Torreta va aconseguir emportar-se un punt del municipal de Sant Antoni en empatar 2-2 el compromís.

 Tot i que el Vilamajor va prendre les regnes del partit amb un gol molt matiner de Gerard Casals, al minut 2, no va poder tenir el control del matx després de la polèmica de l’empat visitant al minut 29 de partit. El descans semblava que havia servit per fer cau i net i tornar l’equip a concentrar-se en el matx. El resultat va ser el 2-1 aconseguit per Ceballos. Però nocament una acció aïllada visitant, a 20 minuts pel final, va suposar l’empat 2-2 amb el que va acabar el partit. El repte del Vilamajor serà adaptar-se a la posició còmode amb que emprèn la recta final.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: