Tram final de l’Agrofest i actuació d’Escarlata Circus pel Festival del Circ Cric a Sant Esteve

Aquest cap de setmana, les instal·lacions del Circ Cric acullen la recta final de l’Agrofest, un festival de música amb bandes del Baix Montseny impulsat pel mateix Cric i l’entitat Som del Montseny. Dissabte, el recinte de Sant Esteve de Palautordera obrirà portes a les 5 de la tarda i les actuacions començaran una hora més tard amb el passacarrers de Lonjas del Montseny i els Diables de Sant Celoni. Els concerts obriran amb La Clave, a qui seguiran les bandes Posa’t la Caputxa, Liannallull, la Célula Durmiente, Les Aus, Assot i Surfing Sirles. Diumenge encetaran els concerts els hostalriquencs Autodestrucció, a les 8 del vespre, seguits de Prou i Col·lapse. Aquesta primera edició del festival la tancarà Zeidun que s’espera que comenci el seu concert al voltant de les 11 de la nit de diumenge.

 L’organització de l’Agrofest ha estat el punt de partida del Festival del Circ Cric al Montseny que s’allargarà fins el 17 de juny amb nombrosos espectacles de diverses disciplines. Divendres vinent, 13 d’abril, començaran les actuacions vinculades amb el món del circ amb l’actuació d’Escarlata Circus que, a dos quarts de 10 del vespre, presentarà el seu darrer espectacle ‘Pugilatus’ a la carpa Coluche. Interpretat per Jordi Aspa i Piero Steinner, i amb l’acompanyament artístic de Bet Miralta, ‘Pugilatus’ ofereix un ball d’emocions i d’històries que busquen l’origen del seu destí.

Es tracta d’un combat de boxa entre la força i el sentit comú, una humanitat retrobada enmig del drama d’una llauna de tomàquet al servei d’uns macarrons salvatges. Es tracta, en definitiva, d’una festa d’enterrament de tot allò que es vulgui enterrar. La durada de l’espectacle és d’una hora i el preu de l’entrada de 14 euros.

 En el marc del Festival, les carpes del Circ Cric s’ompliran de circ, música, teatre i dansa. Entre algunes de les propostes que es podran veure hi ha les actuacions de Mishima, Sidonie, Mazoni, Quico Pi de la Serra, el ‘Non Solum’ de Sergi López o l’espectacle ‘Els racons de la memòria’ de Tortell Poltrona. Montserrat Trias, del Circ Cric, ha assegurat que aquest festival de les arts escèniques té una programació “contundent”.

 “Defensem un circ que cada vegada és més una fusió amb la resta d’arts”, ha indicat Trias a la presentació del Festival a Barcelona, aquesta setmana, abans de desgranar els actes de l’extens programa del festival, en el qual hi ha música, teatre, circ i dansa. Alfred Fort, del Circ Cric, ha ressaltat que el festival ha crescut de dos caps de setmana a tres mesos de programació aquest any amb voluntat de seguir-hi. “Volem mantenir programació amb tot tipus d’espectacles”, ha indicat. Fort ha assegurat que tenen el millor pressupost que han tingut mai que és la bona voluntat de totes les companyies que hi van. “La gent ve perquè en té ganes i aquest és el millor pressupost possible”, ha declarat. Així mateix, ha explicat que les institucions que apareixen al cartell del festival com la Generalitat o el govern espanyol no saben si els ajudaran.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: