Bona acollida a l’estrena de la mostra de paisatges de Catalunya a la Mongia

Amb la inauguració de l’exposició ‘Al Natural: observem el paisatge del nostre país’ el punt d’informació del Parc Natural del Montseny a Sant Pere de Vilamajor, relleva la mostra que fins ara es podia visitar a les seves dependències de la Mongia, ‘Les castanyes: el fruit oblidat del Montseny’. L’acte d’obertura de la mostra va anar a càrrec de l’alcalde del municipi, Martí Artalejo, que va donar la benvinguda als assistents, i del coordinador de la Mongia, Higini Herrero, que va informar de les noves visites guiades que prepara el centre d’informació del municipi.

Posteriorment, el professor de biologia de l’IES Vilamajor i autor de les imatges que s’exposen, Xavier Perea Obiols, va explicar el contingut d’una mostra que s’ha dividit en tres blocs diferenciats: paisatge, macro i fauna.  Els assistents van poder gaudir de les explicacions de l’autor sobre cadascun dels indrets fotografiats, animals i anècdotes que han originat les fotografies que es poden veure a la mostra. Com a cloenda de la inauguració, es va oferir un aperitiu a tots els presents.

 L’exposició es podrà visitar a la Mongia durant els mesos d’abril i maig, de 10 del matí a 2 del migdia tots els dissabtes i diumenges. L’entrada és gratuïta i la Mongia també organitza visites fora de l’horari habitual per a grups i escoles que ho sol·licitin.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: