Cardedeu pagarà les factures pendents a l’abril i al maig pagarà proveïdors a 40 dies

L’Ajuntament de Cardedeu ha anunciat que, aquest mes d’abril, es posarà al dia dels pagaments pendents anteriors al 2012 amb l’objectiu que, a partir del maig, els proveïdors comencin a cobrar a 40 dies. Actualment, l’Ajuntament de Cardedeu acumula un deute de 610.986 euros amb els seus proveïdors, un import que el consistori ha informat a l’Estat per obtenir el finançament que el govern del PP ofereix perquè les entitats locals paguin factures de proveïdors endarrerides al que el municipi s’ha acollit.

El regidor d’Hisenda, Pere Freixas, ha assegurat que “en aquests moments estem pagant, en alguns casos, a seixanta dies o més” i per aquest motiu, després que durant el mes d’abril l’Ajuntament es posi al corrent “de tots els pagaments per ingressos que tenim pendent de rebre” el mes de maig, ha anunciat, aquests es faran efectius a 40 dies. El regidor també explica que l’objectiu és que a principis de 2013 l’Ajuntament pugui pagar “a 30 dies tal com fixa la llei”.

En paral·lel, l’Ajuntament ha establert un mecanisme de comunicació directe per donar la màxima informació als proveïdors que tenen obligacions pendents de pagament d’abans de l’1 de gener de 2012. En aquest sentit, ha habilitat una adreça de correu electrònic, infoproveidors@cardedeu.cat, per atendre les peticions dels proveïdors que vulguin consultar la seva inclusió en la relació certificada lliurada al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques.

A més, aquests proveïdors es poden descarregar el model de sol·licitud del certificat individual de reconeixement de l’existència d’obligacions pendents de pagament a càrrec de les entitats locals de la portada del web www.cardedeu.cat. La sol·licitud s’ha de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i dimarts i dijous de 5 a dos quarts de 8 del vespre. Els proveïdors també poden sol·licitar informació al 93 844 41 49, a les extensions 229 i 273.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: