Centenars de persones a la VIII Fira del Comerç i les Entitats de Sant Antoni

La VIII edició de la Fira de Comerç i Entitats de Sant Antoni de Vilamajor va aplegar a centenars de visitants pels carrers del centre del municipi durant el cap de setmana. Els assistents van poder recórrer per un total de 60 parades que es van instal·lar als carrers més cèntrics de la vila, a les que s’hi podien trobar tota mena de productes i veure les activitats que s’impulsen a Vilamajor, ja que les entitats del municipi també tenen un pes important en aquesta mostra que se celebra anualment.

Una representant de la junta de comerciants de Sant Antoni de Vilamajor, Isabel Sànchez, ha explicat que estan molt satisfets de la fira i consideren que l’edició d’enguany “ha estat tot un èxit”. Sànchez ha volgut destacar els 60 estands que formaven la Fira, entre els quals també s’hi va poder veure Ràdio Vilamajor, que només havia estat present en les dues primeres edicions de la mostra. La representant de la junta també ha explicat que a la Fira d’aquest any s’hi han incorporat novetats, com ara els tallers de jocs de fusta, un inflable, i un petit camp de futbol instal·lat pel Vilamajor CF. Unes activitats, diu Sànchez, que s’acostumen a fer per la Festa Major i que el gremi de comerciants i les entitats ha volgut incorporar.

Entre les parades, s’hi podien trobar tota mena de productes. Des de productes de fabricació pròpia com ara embotits i dolços, com també roba, calçat, bijuteria, perfumeria, plantes i jardineria, com fins i tot un mercat de cotxes de segona mà. També eren diverses les entitats i formacions polítiques que van sortir el carrer el cap de setmana per mostrar al públic les activitats que realitzen durant l’any i per intentar atreure l’atenció de nous socis que vulguin compartir un projecte comú. En aquest sentit, la regidora d’Hisenda, Participació Ciutadana, Comunicació i Noves Tecnologies, Núria Jordan, ha assenyalat que aquesta iniciativa “contribueix a la dinamització de la vila”, destacant que en aquesta edició “el bon temps va fer possible que molts vilatans i veïns d’altres municipis s’hi acostessin omplint els carrers amb la seva presència”. L’edició d’aquest any també va comptar amb la visita de polítics, com Àngel Colom (CiU) i estands dels grups polítics del municipi com el PUSA o ERC-RCat.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: