Més de 300 persones omplen el Cercle per la primera edició del Sopar Musical

Peus de porc dessosats i farcits de cargols sense clova,  bunyol cruixent farcit de crema catalana o cargols ofegats com els de l’àvia són alguns dels plats que van degustar les més de 300 persones que van assistir al primer Sopar Musical que es va celebrar dissabte a Breda. La vetllada gastronòmica va estar acompanyada per diferents músics. Tin Pan Duo, Jaume Fugarolas, Nico Cotes i Eva Goñio van ser els encarregats de posar la veu i la música durant el sopar.

 Tant els restaurants participants com el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Antoni Frias, es van mostrar molt satisfets pel transcurs de la jornada i pel poder de convocatòria que va fer que s’omplís la sala del Cercle Bredenc. També els actors directes, com un dels cuiners, que va assenyalar que “l’Ajuntament ho ha muntat molt bé perquè ens han posat el que necessitàvem per servir el menjar calent”, un factor molt important perquè els assistents poguessin tastar els plats acabats de sortir del foc.

Per la seva banda, Frias va explicar que estava content per com es va desenvolupar el sopar ja que “sembla que la gent s’ho va passar molt bé” i va destacar que, tot i ser el primer Sopar Musical que se celebra van aconseguir que la gent s’animés i sortís de casa per passar una vetllada en companyia. Després d’aquesta primera jornada gastronòmica, el regidor va dir que ara es tractarà d’analitzar-ho tot per tal de millorar el sopar, en el cas que es repeteixi l’any vinent. El que sí que és segur és que els restauradors, veient l’èxit del sopar, ja van demanar a Frias reunir-se per organitzar una nova activitat amb els restaurants com a protagonistes.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: