Magda de la Maza relleva el regidor de CiU Jaume Fort al govern de Cardedeu

Magda de la Maza (CiU) ha rellevat el regidor Jaume Fort al govern municipal de Cardedeu. Fort va renunciar a l’acta el 23 de febrer per dirigir la preparació del Campionat del món d’handbol que se celebrarà el gener de 2013. Al darrer Ple municipal es va oficialitzar l’entrada de la nova regidora i es va presentar la reestructuració del cartipàs municipal. 

Així, de la Maza assumeix les regidories d’Ensenyament, Formació i Ocupació i Salut Pública i Consum. L’alcaldessa, Calamanda Vila (CiU) es reserva Relacions institucionals i ciutadanes i Comunicació, mentre Pere Freixas manté Governació i seguretat, Hisenda i Desenvolupament de l’organització. Íngrid Ruiz (PP) és regidora de Comerç i Turisme i del Patronat del Museu Arxiu Tomàs Balvey i Carme i Mallorques (CiU) s’ocupa de Promoció econòmica i Cultura i Joventut. Pere Espargaró (CiU) està al capdavant de les regidories d’Urbanisme i habitatge i de Noves tecnologies i Jordi Abad (GPC) de Serveis Socials i Gent gran i d’Esports. Pel què fa a Joan Josep Pinós (CiU), aquest encapçala les àrees de Via pública, Obres i Serveis i Medi ambient i Jaume Gelada (PP) la de Manteniment d’edificis i eficiència energètica.

Pel què fa a les tinences d’alcaldia, Pere Freixas ocupa la primera, Íngrid Ruiz la segona, Carme Mallorques la tercera, Pere Espargaró la quarta i Jordi Abad la cinquena. Al Ple, Calamanda Vila va presentar la nova regidora i li va donar la benvinguda després que de la Maza acceptés la nova responsabilitats i s’avingués a acatar la Constitució amb un ‘sí, prometo’.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: