Punt 7 Ràdio Sant Celoni estrena dos programes i supera els 30 col·laboradors

La setmana vinent, l’emissora municipal Punt 7 ràdio estrena dos nous programes: ‘Espai imatge’ i ‘Soul celoni’. Els nous espais s’afe- geixen a una programació que aquesta temporada compta amb més de 30 col·laboradors setmanals, segons ha destacat l’emissora.

A partir del 10 d’abril, sortirà en antena ‘Espai imatge’, amb consells i assessorament d’imatge i bellesa a càrrec d’Estefania Barcelona i Meritxell Carbonell. Cada programa tindrà una durada aproximada d’uns 5 minuts. ‘Espai imatge’ s’emetrà els dimarts a dos quarts de 9 del vespre i dimecres a les 8 del matí i a dos quarts de 2 del migdia, després del ‘Posa’t en forma’.
 D’altra banda, el dimecres 11 d’abril s’estrenarà el ‘Soul celoni’, un programa de 30 minuts de durada que s’emetrà els dimecres a les 11 de la nit i els dissabtes a les 9 del vespre. Estarà presentat per Jesús Gálvez, i s’hi podran sentir cançons de soul de tots els temps. Els espais també estaran disponibles per descarregar, un cop emesos, a l’apartat de ràdio a la carta de la pàgina web municipal www.santceloni.cat/radio.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: