Jornades sobre la superació del càncer a Sant Celoni

Amb el lema ‘Vèncer la malaltia tot superant les nostres pors’ Ortopèdia Baix Montseny i Catalunya Contra el Càncer han organitzat unes jornades l’11 i 12 d’abril a la sala Bernat Martorell de Can Ramis orientades a la superació del càncer.
 Així, dimecres, de 4 a 6 de la tarda, s’oferirà una desfilada de roba interior i banyadors de la casa Amoena, especialment pensats per dones que han patit mastactomies a causa de la malaltia. L’activitat estarà dirigida per Patrícia Lasheras i és una oportunitat per demostrar que la llenceria en aquests casos també pot resultar atractiva i allunyada de dissenys estèticament poc agraciats.

D’altra banda, dijous, també a les 4 de la tarda, s’oferirà una xerrada sobre el càncer, amb un col·loqui posterior, que anirà a càrrec de la piscòloga i terapeuta familiar Marta Datzira Vilanueva i de la doctora Maribel Calpe Flores, així com el Centre Mèdic la Garriga. Els actes compten amb el suport de Diseño Fonso Rugracia, Elvira, Diana Piñero Moreno Maquillatge i el Centre Mèdic la Garriga i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: