La Biblioteca de Sant Celoni impulsa un taller de microrelats i un concurs a Facebook

La Biblioteca l’Escorxador de Sant Celoni ha organitzat per dimecres, 11 d’abril, a dos quarts de 7 de la tarda, un taller i concurs de microrelats que oferirà l’escriptor David Yeste. La durada del taller serà de 90 minuts i a partir d’aquesta sessió s’obrirà un concurs a través de l’espai Facebook de la Biblioteca al que es podran presentar treballs fins el 18 de maig a les 12 de la nit.

Els participants hauran de ser majors de 14 anys i podran presentar un sol text, amb una extensió màxima de 200 paraules, títol inclòs, original i inèdit. Hi haurà 2 microrelats guanyadors, a partir dels que obtinguin més clicks al ‘m’agrada’ i els seus autors rebran en concepte de premi un val de 25 euros cadascun per a l’adquisició de llibres a la llibreria Alguer 7.

En el marc de les activitats que organitza la Biblioteca de Sant Celoni, divendres, 13 d’abril, a les 6 de la tarda, Bel Bellvehí dinamitzarà l’hora del conte amb la narració de ‘Dractotcor, el petit drac volador’, adreçada especialment a infants d’1 a 3 anys. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia a la mateixa Biblioteca l’Escorxador.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: