Una seixantena de persones de Sant Celoni participen a la sortida al CaixaFòrum de Barcelona

Una seixantena de persones van participar a la sortida cultural organitzada per l’Ajuntament a les exposicions de Goya i Delacroix que acull el CaixaFòrum de Barcelona. Les mostres s’han organitzat amb motiu del desè aniversari de l’Obra Social de ‘la Caixa’. Els assistents a la cita van poder gaudir d’una visita guiada a ‘Llums i ombres’, l’exposició de pintures de Goya, que, realitzada conjuntament amb el  Museu del Prado, compta amb obres significatives de l’artista com ‘La maja vestida’, ‘El para-sol’ o ‘La gallina cega’, així com gravats i dibuixos de les sèries ‘Desastres de la guerra’, ‘Capritxos’, ‘Tauromàquia’, ‘Somnis’ i d’altres. En total aplega fins a 96 obres de l’artista, mentre que l’exposició de Delacroix, preparada amb el Museu del Louvre de París, presenta una visió de conjunt de la trajectòria d’aquest reconegut pintor francès, un dels grans representants del romanticisme.

 La propera sortida cultural que organitzarà l’Ajuntament serà a la seu Vella i el nucli antic de Lleida el 28 d’abril. La sortida serà a dos quarts de 8 del matí de la plaça Comte del Montseny i es tornarà a les 8 del vespre. El preu de la sortida és de 23 euros i inclou el viatge amb autocar, l’entrada i visita guiada a la Seu Vella i a la col·lecció medieval del Museu de Lleida, així com la visita guiada al nucli antic de la ciutat. Les inscripcions es poden formalitzar de l’11 al 16 d’abril adreçant-se personalment a la Rectoria Vella o reservar plaça al telèfon 938 641 213 o a través del correu electrònic  promocio.cultural@santceloni.cat a partir de l’11 d’abril a les 10 del matí.

D’altra banda, el dissabte 26 de maig està prevista una sortida al Museu Molí Paperer de Capellades i al Parc Prehistòric de l’Abric Romaní. El 16 juny es visitarà l’exposició ‘Catalunya 1400. El gòtic internacional’, una exposició del MNAC a Barcelona que inclou obres del pintor medieval de Sant Celoni Bernat Martorell, considerat un dels màxims exponents del gòtic català i del que l’obra es troba en diverses col·leccions d’arreu del món.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: