allers de dibuix artístic i còmic i d’informàtica musical a Arbúcies

L’Ajuntament d’Arbúcies ha posat en marxa tres cursos per aquest segon trimestre de l’any i que començaran la propera setmana. Concretament, el Consistori ha organitzat un taller d’informàtica musical, un curs de dibuix artístic i color, i un curs de còmic. Aquestes tres activitats estan dirigides al públic en general, tot i que el taller d’informàtica musical és més específic i requereix coneixements teòrics o una certa experiència professional en aquest àmbit, tal i com s’explica en un programa que conduirà el músic, compositor, productor i musicoterapeuta Joan Miró Prat al llarg de 12 sessions. L’objectiu és que els estudiants aprenguin a manejar les eines informàtiques bàsiques d’enregistrament d’àudio, edició, muntatge, composició, a més d’adquirir coneixements bàsics i pràctics sobre la producció musical com la composició, els arranjaments, els estils musicals, l’harmonització i la rítmica, entre d’altres.

L’arbucienca Maite Tarrés, per altra banda, s’encarregarà dels cursos de dibuix artístic i color, i del curs de còmic. El primer és una bona oportunitat per aprendre a veure i dibuixar correctament, mentre que el segon aprofundeix en la tècnica del còmic (figura, caricatura, globus i vinyeta).

Les inscripcions per al taller d’informàtica musical es poden fer fins el diumenge, 15 d’abril i el preu del curs és de 30 euros per persona. Les sessions tindran lloc cada dissabte des de les 11 fins a dos quarts d’1 del migdia. Per al taller de dibuix artístic i color les inscripcions ja s’han obert i les classes començaran el proper dimecres, 18 d’abril, i s’allargaran fins al 14 de juliol. Hi haurà dues sessions setmanals, els dimecres de 6 a 8 del vespre i els dissabtes d’11 a 1 del migdia. El preu per una classe a la setmana és de 40 euros al mes i per dos dies a la setmana de 70 euros mensuals. Finalment, el curs de còmic començarà el dilluns, 16 d’abri,l i les classes seran els dilluns de dos quarts de 7 a 8 del vespre i els dimarts de dos quarts de 6 a dos quarts de 7 de la tarda. El preu és de 30 euros mensuals per a les dues sessions setmanals. Les inscripcions dels tres tallers que organitza l’Ajuntament d’Arbúcies es poden formular al Museu Etnològic del Montseny, que serà on indicaran als interessats com poden realitzar el pagament de qualsevol dels cursos als que hgin decidit matricular-se durant aquest segon trimestre de l’any.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: