La IVa Trobada de Corals de Breda reuneix a quatre grups de cantaires del Baix Montseny

El casal de jubilats de Breda ha organitzat per aquest dissabte, 14 d’abril, la IV Trobada de Corals, que se celebrarà a les 5 de la tarda a l’església de Santa Maria del mateix municipi. En aquesta edició d’enguany, a la trobada hi participen diverses corals del Baix Montseny com són la coral Veus Amigues de Sant Celoni; Les Veus de Gualba; la coral Casa parroquial de la Verge dels Socors d’Hostalric i Les Veus del Casal de Breda. L’acte estarà presentant per la regidora de Cultura de l’Ajuntament, Teresa Martorell, i pel president del Casal, Alejandro Guerrero.

 ‘L’emigrant’ és el tema que cantaran conjuntament les quatre corals participants en aquest certamen. A més, cada un dels quatre grups assistents, oferiran al públic un repertori de cinc cançons entre les quals s’hi podrà escoltar una havanera i una sardana.

Les Veus del Casal de Breda interpretaran els temes La mare, Vell pescador, Pensaments, Gronxa’m i L’Empordà.
Per la seva banda, Les Veus de Gualba oferiran un repertori compost pel Camí de Gualba, L’horta del meu pare, Ball de la Caputxina, La bella Lola i o companys i Alcem els vasos. La coral parroquial Verge dels Socors d’Hostalric interpretaran Quan jo tenia pocs ans (havanera), Amigos para siempre, panis angelicus, El cancionero de Palacio de Juan de la Encina i El cavaller enamorat (sardana). Finalment, la coral Veus Amigues de Sant Celoni oferiran els temes Perfídia, Tot baixant per la drecera, Rossinyol, Glòria, Glòria Al·leluia i Bravo.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: