Partit complicat per al FS Cardedeu, mancat de victòries a la Divisió d’Honor

El FS Cardedeu té un compromís complicat aquest dissabte, 14 d’abril, a les 5 de la tarda, quan rebrà a la seva pista la visita del FS Figueres. La visita dels empordanesos es produeix en un moment que els locals necessiten sumar punts per evitar la zona de descens de la Divisió d’Honor del campionat de la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS).

 Més complicada és la situació per al CFS Vallgorguina a Territorial A, que a manca de cinc jornades es troba a cinc punts de la salvació. Dijous vinent, a dos quarts de 10 del vespre, jugarà el partit que ha endarrerit davant el FS Santa Susanna, conjunt de la zona mitjana. També a la zona mitjana, el FS Llinars juga avui dissabte, a les 8 del vespre, a les instal·lacions d ela UE Llongueras, rival directe a la zona còmode de la taula.

 Al Campionat Territorial de Girona, el CFS Sant Hilari té la possibilitat de consolidar-se en una de les places que donen accés a la propera Divisió de Plata si s’imposa aquest dissabte, a dos quarts de 4 de la tarda, en el partit que jugarà a la seva pista davant l’Atlètic Vidreres, equip de la zona mitjana de la taula. També el FS Hostalriquenc es troba en les mateixes condicions que el CFS Sant Hilari de consolidar-se en l’accés a la Divisió de Plata si avui divendres, a les 8 del vespre, supera a l’EFS Comforsa Ripoll B en la seva visita a Hostalric. Per la seva banda, el CFS Hostalric necessita guanyar per deixar enrere les posicions de descens. Avui, a les 7 de la tarda, visita el CF Tordera 10, rival directe en aquesta lluita. Una victòria de l’Hostalric seria clau en el camí de la salvació obrint un forat de 6 punts a la classificació.

 A la Divisió Femenina, el FS Cardedeu rep avui dissabte a tres quarts de 4 de la tarda, al FS Sant Andreu de la Barca. Per la seva banda, el CFFS Vallgorguina ha ajornat al 5 de maig el compromís davant el CF Castellgalí.

Al campionat de Territorial de la Federació Catalana de Futbol (FCF), el FS Sant Celoni té aquest diumenge, 15 d’abril, a les 5 de la tarda, un desplaçament a la pista del CFS Sagarra, actual líder de la classificació. Un matx que arriba en un moment que els celonins necessiten punts per deixar enrere la zona de perill.

També a Preferent, el CFS Vilamajor rep avui, a les 6, al CEFS Arenys Santpedor, líder de la classificació. Els de Sant Antoni es troben en una situació similar a la dels celonins i encara no poden donar per feta la salvació.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: