Espectacle del grup de ball infantil del Casal Parroquial de Llinars

El Casal Parroquial de Llinars acull diumenge, 15 d’abril, a les 6 de la tarda, un nou espectacle en el marc de la XX Mostra de teatre amateur. En aquesta ocasió seran els propis membres del grup de ball infantil els que pujaran a l’escenari. Serà per interpretar ‘Tres i no res, Apel·les Mestres i Musical’.

La Mostra de Teatre que organitza cada any el Casal Parroquial permet portar al municipi diversos grups de teatre amateur i fer intercanvis del propi grup del Casal amb altres grups de teatre d’arreu de Catalunya. El Casal Parroquial de Llinars, nascut el 1936, és una entitat vinculada a la parròquia de Santa Maria del Prat i que aglutina veïns de la població per fer, eminentment, representacions teatrals. A banda de les pròpies produccions, el Casal Parroquial també organitza aquest cicle de teatre amateur.

Al llarg de l’any 2011 l’entitat va organitzar diversos actes vinculats a l’aniversari, j aque complia 75 anys d’existència. Entre aquestes activitats hi figuren l’estrena, al gener, de l’obra  ‘La mort dins una baralla de naips’, de Manuel Veiga, interpretada pel mateix Grup Jove del Casal Parroquial o un seguit de propostes lúdiques com inflables, gegants i capgrossos a l’àrea central i un dinar d’aniversari a la pista annexa, entre d’altres.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: