Col·laboració entre el Consistori d’Arbúcies i el grup d’ afectats per la hipoteca

L’Ajuntament d’Arbúcies treballarà conjuntament amb la Plataforma d’Afectats per la hipoteca per tal d’ajudar a totes aquelles persones que tinguin problemes per fer front al pagament del deute hipotecari amb l’entitat financera corresponent. Aquesta coordinació entre el Consistori i la Plataforma neix a partir de la instal·lació d’una oficina d’Ofideute a l’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny amb seu a Sant Celoni i a la qual s’ha adherit recentment l’Ajuntament d’Arbúcies.

Aquesta oficina d’Ofideute té per objecte fer de mediadora entre les entitats financeres i els veïns d’Arbúcies que es trobin amb dificultats per pagar la hipoteca del seu habitatge.  Des d’Ofideute es farà un estudi de la situació econòmica de la família en qüestió i presentarà les possibles propostes per tal que aquesta família pugui liquidar el deute amb el banc a través de la dació en pagament, a través d’un refinançament del deute o qualsevol altra alternativa que es detecti. Ronda ha assenyalat que aquesta ajuda només s’hi podran acollir totes aquelles famílies que tinguin problemes per fer front al pagament de la hipoteca.

Per altra banda, dilluns, 16 d’abril, se celebra una reunió a l’Hotel d’Entitats de la Plataforma d’afectats per la Hipoteca d’Arbúcies a les 8 del vsepre. Aquesta plataforma és un punt de trobada per a totes aquelles persones que tenen problemes per fer front al pagament de la hipoteca amb el banc i que busquen solucions al conflicte.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: