Més de 70 empreses es presenten al concurs per la construcció del nou CAP de Llinars

Un total de 74 empreses han presentat les seves ofertes per fer-se càrrec de les obres de construcció del nou CAP de Llinars. L’obra compta amb un pressupost de 2.541.972,16 euros i serà l’empresa pública GISA qui determinarà qui s’ocupa de la realització dels treballs, que tindran una durada d’uns 14 mesos.

El nou CAP de Llinars està previst que es construeixi al carrer Joaquim Blume, en una zona reservada per a equipaments on anteriorment estaven situades les pistes de tennis. Aquestes s’han traslladat al costat del complex l’Esportiu, a tocar de les pistes de pàdel. Després del trasllat de les pistes de tennis, l’Ajuntament va habilitar els terrenys i ja ha concedit la llicència ambiental per a la construcció de l’equipament. 

El nou edifici, que alliberarà l’actual, situat a l’àrea central, comptarà amb cinc consultes mèdiques i cinc d’infermeria, a més d’una àrea de medicina general, una de pediatria i un espai polivalent on s’oferiran serveis com el d’oftalmologia. En total, comptarà amb 1.000 metres quadrats útils en un espai total de terreny de prop de 4.600 metres quadrats. Llinars és dels pocs municipis catalans per al que, en plena crisi, s’ha anat tramitant la construcció d’un nou CAP.

Etiquetes: