Saborit recomana denunciar els furts per intensificar la vigilància de Mossos

Arran dels robatoris amb força que s’han produït en els últims dies a diferents vivendes d’Arbúcies, el regidor de Governació de l’Ajuntament, Dani Saborit, ha demanat i recomanat als veïns de la vila que denunciïn qualsevol furt, per més petit que sigui perquè “com és denúncies hi hagi, més vigilància tindrem” ha assenyalat Saborit.

Saborit ha explicat que, malgrat els ciutadans puguin tenir la percepció de més robatoris, si no es denuncien, la vigilància de Mossos d’Esquadra serà la mateixa que fins ara, ja que tots els robatoris no denunciats, no consten enlloc i, per tant, tampoc a les estadístiques que s’elaboren des del cos de la policia i mitjançant les que es decideix intensificar les patrulles a un municipi o a un altre. En canvi, el regidor ha dit que si els veïns s’acostumen a denunciar els robatoris que puguin patir, es podrà demanar que s’augmentin les patrulles de Mossos d’Esquadra a Arbúcies, ja que “la Policia Local sempre hi serà, però necessitem més Mossos” ha destacat Saborit.

El regidor de Governació ha recordat, però, que des de fa uns mesos, hi ha una patrulla de Mossos d’Esquadra exclusivament per als municipis del Baix Montseny nord. Una vigilància que agraeix el regidor, però que és conscient que no és suficient per cobrir tota la zona geogràfica que avarca, ja que dins aquest territori s’hi troben municipis com  ara Arbúcies, Breda, Hostalric, Sant Felliu de Buixalleu o Sant Hilari Sacalm.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: