Sant Pere arranja el camí de Sant Elies i el dels Quatre Camins fins a Can Fou

L’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor ha començat els treballs de millora de dos trams de camins locals. El primer al sector dels Quatre Camins, “degut al seu mal estat, gairebé intransitable en alguns trams”, ha explicat el Consistori, mentre que el segon fa referència al camí que condueix a l’ermita de Sant Elies.

En el cas de la zona dels Quatre Camins, l’actuació abasta des del Padró fins al camí de Can Fou, una zona situada sobre del nucli de La Força. Aquest tram de camí comença al turó de la Creueta, davant del cementiri municipal, segueix la carena fins els Quatre Camins, i voreja el centre històric, fins a can Fou, al barri del Ripoll. Els treballs, que suposaran una inversió de 1.864’91 euros, s’han adjudicat a l’empresa Excavacions Puig. En aquesta mateixa línia, “de tenir un bon manteniment de la xarxa de camins”, s’inclou l’arranjament del camí de Sant Elies amb unes obres finançades per la Diputació de Barcelona.

L’actuació coincideix amb la proximitat de la cita de l’Aplec de Sant Elies, que se celebra el 25 d’abril, i permetrà condicionar el camí d’accés a l’ermita a partir d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. Les obres van començar dijous des de dalt del turó i s’aniran succeint per trams a les zones de Sant Elies, castanyers, Font Borrell, Can Surell, Can Planell, Terra Blanca i el Pla fins arribar al nucli de Sant Pere. Segons l’Ajuntament, es farà un èmfasi especial als punts on el camí està en més mal estat, com a Terra Blanca o a la pujada dels roures de Can Planell.

L’Ajuntament de Sant Pere ha destacat que el camí de Sant Elies és una de les artèries principals del sector del municipi inclòs al Parc Natural del Montseny. En aquest sentit, les obres, destaca el govern municipal, “beneficiaran, a més de l’accés puntual el dia de la festa, la comunicació diària dels veïns que viuen en disseminats i l’accés a diversos indrets d’interès natural i turístic”, millorant la principal entrada al Parc Natural des de Sant Pere de Vilamajor.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: