Quatre companyies de Palautordera a la Mostra de Teatre d’Igualada

Quatre companyies de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera participaran, del 19 al 23 d’abril, a la Fira de teatre infantil i juvenil d’Igualada (Anoia) que aquest any arriba a la seva 23ena edició. La companyia del Mag Edgard, hi presentarà ‘Vintage’, la companyia Joan Baixas ‘Música pintada’, Mumusic Circus ‘Roda, món’ i Txo Titelles ‘Safrà i Serafí’. En total, per a la fira, s’han seleccionat 50 companyies que oferiran 99 representacions. Fins a la data s’hi ha inscrit uns 450 programadors de més de 200 entitats.

Aquesta elevada participació de grups dels dos municipis posa de relleu el bon estat de salut creatiu en l’àmbit del teatre, la màgia, les titelles i el circ dels dos municipis que concentren algunes de les companyies i artistes més rellevants del país.

La programació oficial de la Fira d’Igualada compta amb un total de 50 espectacles i 99 representacions i 11 espectacles a l’espai empresa. La fira es desenvoluparà en 12 escenaris, sis de tancats i sis a l’aire lliure, a més dels espectacles itinerants que situats tots ells al centre de la ciutat. Òscar Balcells, gerent de la 23ena Mostra d’Igualada-Fira de Teatre infantil i juvenil, ha assegurat que, “en aquest moment, una fira com Igualada, que és el mercat per excel·lència de les arts escèniques per a tots els públics, té més sentit que mai”.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: