Hostalric acull, divendres, una de les semifinals del concurs Destaca’t 2012

Hostalric ha estat escollit com a seu d’una de les sis semifinals del concurs de músics novells de les comarques gironines, Destaca’t 2012. Aquesta semifinal se celebrarà el divendres, 20 d’abril, a la zona poliesportiva d’Hostalric a partir de les 9 del vespre.  L’artista de Sant Feliu de Buixalleu, Noel Biniés, serà un dels sis grups que actuaran aquest divendres a Hostalric i que intentarà superar la prova amb escreix per tal de poder participar a la gran final que tindrà lloc el 29 de juny a la sala de concerts La Mirona de Salt. La resta de participants en aquesta semifinal són Doomination, Blaucel, A destiempo, Indictment i Sait!.

La recta final del Destaca’t 2012 es divideix en sis semifinals que es reparteixen en diferents municipis de les comarques gironines com Figures, Santa Cristina d’Aro, Olot, Sant Joan de les Abadesses i Girona, a banda d’Hostalric. En aquestes semifinals hi participen sis grups per municipi, de manera que en total actuaran durant les diverses fases finals fins a 36 grups novells de les comarques gironines.

Una de les novetats més rellevants, és que en aquesta edició del 2012, els guanyadors del concurs, apart de tenir l’oportunitat de tocar, com a la resta d’edicions, a l’Acampada Jove 2012  en el marc del concurs Música Jove, tindran la oportunitat de gravar una maqueta de manera totalment gratuïta. De moment ja s’han celebrat dues de les sis seminfials del certamen  i que van tenir lloc a Olot i Girona. Els guanyadors de les semifinals d’aquest municipi de la Garrotxa van ser Els Red Souls i, de les semifinals celebrades a Girona els Paràsits Ska van ser-ne els vencedors.

Ara, però, faltarà veure la resta de les quatre semifinals que encara queden per celebrar-se i decidir, d’entre els 24 grups novells que hi han de participar, quins seran els guanyadors de les quatre finals que tindran lloc en els propers mesos, fins al  mes de maig, ja que al juny és quan se celebrarà la gran final a la coneguda sala de concerts, La Mirona de Salt.

Etiquetes: