Major de Dalt de Sant Celoni comença divendres la festa de Sant Jordi amb vins i tastets

Una xerrada sobre la vinya i el vi, a càrrec de Jordi Castells, una cata de vins i tastets gastronòmics del restaurant els Avets donaran divendres, 20 d’abril a dos quarts de 6 de la tarda, el tret de sortida dels actes que organitza per Sant Jordi l’Associació de Veïns Major de Dalt i que tindran el seu punt àlgid amb al representació de la ‘Llegenda d’una espasa’, que aquest any es farà per primer cop a l’Ateneu en doble sessió.

Al llarg del cap de setmana de Sant Jordi, i fins dilluns, a més, Major de Dalt organitzarà un petit mercat medieval en el que participaran la majoria de comerços del carrer. A les parades s’hi podrà trobar, entre d’altres, col·leccionisme, restau- ració de mobles, regals, merceria, roba per a nens, pastisseria artesanal, innovacions energètiques, articles d’esports, floristeria, tota classe de treballs en llana, gastronomia, aïllaments, joieria i també es posaran a la venda roses i llibres. Diumenge a la tarda el mercat medieval s’amenitzarà amb un espectacle d’animació infantil.

Des del mateix carrer Major de Dalt s’iniciarà dissabte, 21 d’abril, una cercavila per anar fins a l’Ateneu mitja hora abans de cadascuna de les dues sessions que es representaran de la ‘Llegenda d’una espasa’, la posada en escena de la llegenda de Soler de Vilardell. Aquest és el tercer any que es presenta aquest espectacle que combina de teatre, dansa i música i en el que participen l’Escola Municipal de Música, l’Escola Municipal  de Teatre i la majoria d’entitats fixes de l’Ateneu com Passaltpas, la Colla de bastoners, la Colla de diables,  Almada horitzonts, Rebrot teatre, Trocateatre i els Atrevits. A més aquest any també hi col·labora l’escola de dansa Margarita Ponce.

Les sessions es faran a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit i les entrades, al preu simbòlic d’1 euro, es poden comprar al Centre Municipal d’Expressió el  dimecres 18 i el divendres 20 d’abril de 6 de la tarda a 8 del vepre. També es podran adquirir el mateix dissabte 21 durant tota la tarda al mercat medieval.

 La Festa de Soler de Vilardell però, també tindrà un altre moment destacat durant les Festes de Sant Jordi, amb la cercavila organitzada per la Colla de Diables amb el Drac de Vilardell el dissabte 21 d’abril fins a la Roca del Drac, acompanyats del gegantó de l’escola Soler de Vilardell i dels Timbalers de la Colla de Diables. La sortida serà a dos quarts d’11 del matí, a la plaça de la Vila.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: