Pi de la Serra desgranarà el seu repertori de cançó i blues al Cric amb ‘Quicolabora’

Després d’una arrencada potent amb els concerts de bandes del Baix Montseny, l’Agrofest, i l’espectacle d’Escarlata Circus ‘Pugilatus’, el Festival del Circ Cric al Montseny continua amb un concert de Quico Pi de la Serra per presentar el seu darrer treball, ‘Quicolabora’. Serà divendres, 20 d’abril, a les 10 del vespre a la carpa Coluche de la seu estable del Cric a Sant Esteve de Palautordera.

Amb ‘Quicolabora’, Pi de la Serra mescla cançó i blues en un repertori excepcional, acompanyat per dos grans tòtems del blues del país: Amadeu Casas (a les guitarres, la ‘lap steel guitar’, la mandolina, el banjo i altres) i Joan Pau Cumellas (a les harmòniques). Amb un repertori excepcional que inclou algunes de les cançons més emblemàtiques de la seva carrera, com ‘Blasfemari’ o ‘Mal de llengua’, passades pel tamís del blues, Pi de la Serra aconsegueix consolidar aquest trio per oferir una expressió diferent en el panorama del blues a Catalunya.

Pi de la Serra publicava fa pocs mesos i després de quatre anys un disc amb setze cançons, ‘Quicolabora’, que converteixen el blues en el millor gènere per expressar el seu imaginari i pensament crítics. El nou treball sona a blues, però manté l’essència del cantautor i guitarrista. ‘Si els fills de puta volessin no veuríem mai el sol’, ‘La mala setmana’ o ‘La meva estrella’ són lletres plenes d’humor i sarcasmes, i que parlen de la realitat en primera persona amb un component crític que no és aliè a la seva trajectòria. També inclou, explica el cantant, “cançons meves que fa temps que no cantava i que retraten diferents èpoques de la meva vida”.

Amb el concert de Quico Pi de la Serra, es dóna per començada la programació del ‘Música a la carpa’ que s’inscriu en el marc del Festival del Circ Cric al Montseny. En aquest sentit, el Cric acollirà fins a quatre nits addicionals de concerts d’alguns dels músics i grups més rellevants del panorama musical català. La següent cita serà el concert de Mishima, el 28 d’aquest mes, i el seguiran les actuacions de Paul Fuster, Very Pomelo i Mazoni el 5 de maig, de Sidonie el 19 de maig i, per tancar, la Troba Kung-Fú el 15 de juny.

A banda de les actuacions musicals, en el marc del Festival el Circ Cric acollirà, fins el mes de juny, nombroses actuacions de diverses disciplines artístiques com circ, teatre o dansa. A més, durant aquest abril oferirà una jornada sencera d’espectacles, rutes i gastronomia a les seves instal·lacions.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: