Vilalba Sasserra convoca una ‘brigada veïnal’ per repintar el parc

L’Ajuntament de Vilalba Sasserra ha fet una singular crida als veïns del municipi per organitzar una ‘brigada veïnal’ per al manteniment dels espais públics. En aquest sentit, ha convocat una jornada cívica per al proper dissabte, 21 d’abril, que començarà  a les 9 del matí i s’allargarà tot el dia en la que els veïns que vulguin col·laborar podran ajudar a netejar la cara de la vila pintant els parcs infantils, les jardineres i els bancs del poble.

La proposta sorgeix, ha assenyalat l’alcalde de Vilalba, Joan Pons, perquè “el municipi no disposa de brigada de manteniment” i per aquest motiu “seran els membres de govern municipal i els veïns voluntaris qui faran aquesta tasca”. Per Pons, però, la jornada va més enllà de la simple millora del mobiliari urbà i ha d’esdevenir, també, “un dia per conscienciar que els espais públics són de tots”.

Les feines de repintat d’aquests espais obligaran a tancar els parcs infantils al llarg de tot el dissabte i, per aquest motiu, l’Ajuntament de Vilalba Sasserra ha previst instal·lar jocs i inflables per als més petitsa la plaça. Tot el material que s’utilitzi durant la jornada per a la millora del mobiliari el proporcionarà el mateix Ajuntament que, a més, oferirà un esmorzar a tots els veïns que hi participin.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: