El CA Sant Celoni i Louise Brown guanyen els 10 quilòmetres de Girona

Per tercer any consecutiu, l’equip femení del CA Sant Celoni ha aconseguit imposar-se per equips als 10 Km de Girona organitzats per la botiga Esports Parra, gràcies a les quatre atletes del club que van anar a la cita gironina. La celonina Louise Brown, una habitual de les curses gironines, va aconseguir la victòria per quarta vegada (2006, 2007, 2010 i 2012) i es va imposar amb un temps de 36:14, a 3:38 el quilòmetre, per davant de Núria Soler (Lloret-la Selva) que va acabar amb 38:58 i la seva companya del Sant Celoni, Paula Salgado (39:55), que a la vegada va quedar segona de la seva categoria. En cinquena posició i també segona de la seva categoria, va arribar l’altra atleta celonina, Paqui Lombardo, en un temps de 41:49, contribuint així, juntament amb l’Anna Sánchez, que va aconseguir baixar dels 50 minuts (49:09), en la victòria del CA Sant Celoni.

Aquesta quinzena edició de la Cursa popular dels 10 quilòmetres va estar marcada pel bon temps i la gran afluència de corredors. La prova va reunir més de 1.300 participants en la cursa principal i en la infantil (1.200 metres).
 La prova té un fort component popular, amb participació de gent de diferents llocs i, sobretot, diferents ritmes.

L’organització va preveure dues ‘llebres’ que marcaven el pas del temps a 4.5 el quilòmetre, per als que volguessin portar un ritme per acabar els 10 quilòmetres amb 45 minuts, i un altre amb un pas de cinc minuts el quilòmetre per als que volguessin completar el recorregut en cinquanta minuts.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: