El CE Llinars obté tres segones places al Campionat de Catalunya d’escacs d’edats

Des del 31 de març al 5 d’abril s’han disputat al municipi de Vila-Seca (Tarragona) las Finals dels Campionats de Catalunya per Edats d’Escacs 2012, amb 365 esportistes participants en cinc categories (de benjamí-sub10 a juvenil-sub18), representant a 68 clubs i que provenien d’unes fases prèvies amb més de 1.400 participants a tot Catalunya. L’arbucienc David Salagran (CE Gerunda) ha estat un dels jugadors destacats amb una tercera plaça absoluta al Campionat S-14. Per la seva banda, el Club d’Escacs Llinars, que ha estat present en totes les categories amb un total de 19 esportistes i ha estat el tercer club que més jugadors ha aportat, ha aconseguit els subcampionats de Catalunya femenins a les categories S-12, S-14 i S-16, de mà de Sara las Heras, Gemma Clavell i Laura Martín.

El CE Llinars també ha quedat campió per equips de Catalunya a la Copa Promoció, que s’atorga a l’equip que millors esportistes ha classificat a les categories S-10 i S-12. Al Trofeu Memorial Jordi Puig, que s’atorga a l’equip que millors esportistes que ha classificat a les categories S-14 a S-18, el CE Llinars ha quedat en una meritòria setena posició.

Però els llinassencs també han aconseguit deu marques mínimes per  disputar els Campionats d’Espanya d’Edats que es celebraran des de finals de juny a finals de juliol a la localitat de Salobreña (Granada). En aquedta cita hi participaran Marc Rosàs i Àlex Maria (S-10); Sara Las Heras, Pau Martín i Gerard Ayats (S-12); Oriol Panadès i Gemma Clavell (S-14) a més de l’arbucienc David Salagran, del club Gerunda; i Laura Martín, Marc Arnijas i Andrea Lafuente (S-16).

Aquests resultats mantenen el nivell del CE Llinars entre els cinc millors clubs de Catalunya en l’aspecte de formació i entrenament dels escacs de base després de només 8 anys de la seva fundació i posada en marxa. Però en l’aspecte esportiu, el club també ha aconseguit enguany l’ascens del seu primer equip a la Segona divisió estatal.

D’altra banda, aquest dissabte, 21 d’abril, es disputa la segona ronda del quart Obert de Llinars. Els més de 60 inscrits iniciaran el segon creuament a partir de les 4 de la tarda a la sala, on es desenvolupa el torneig. Després de la primera ronda, Eduard Perales, del CE Llinars, ocupa el segon lloc. Entre els 20 primers classificats hi ha també Laura Martín, del CE Llinars, i Guillem Salagran, del CE Gerunda.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: