La Penya Blanc i Blava de Sant Celoni celebra, aquest dissabte, el seu 40è aniversari

Un sopar al Restaurant la Falda del Montseny, a Campins, centra aquest dissabte, 21 d’abril, els actes de celebració del 40 aniversari de la Penya Blanc i Blava de Sant Celoni i Comarca. Dimecres, més d’un centenar de persones ja havien confirmat l’assistència a l’acte, segons va confirmar l’actual president de l’entitat, Jaume Vilà. Entre aquests, hi ha prevista la presència del president del RCD Espanyol de Barcelona, Ramon Condal, i el primer conseller del club i coordinador de penyes, Jaume Martínez. També es preveu l’assistència del president de la Federació de penyes, Alberto Ariza, i l’exjugador Rafa Marañón, membre de l’Agrupació de Veterans. La representació municipal estarà encapçalada per l’alcalde, Joan Castaño, i la regidora d’Esports, Magalí Miracle.

La Penya Blanc i Blava de Sant Celoni i Comarca, que actualment compta amb 114 socis, es va fundar el 20 de febrer del 1972 i Albert Forcada en va ser el primer president. En el moment de la seva fundació va agrupar prop de 200 associats de Sant Celoni, la Batllòria, Breda, Llinars i Santa Maria de Palautordera.

L’entitat va arribar a disposar de dos equips de futbol base, un infantil i un de futbol 7, i al llarg d’aquests anys ha mantingut diverses activitats com les trobades a Can Pascual de Gualba o desplaçaments amb l’equip. L’any 1997 va celebrar els 25 anys amb un important sopar que es va fer a l’Ateneu de Sant Celoni.
 El sopar d’avui divendres, al preu de 10 euros per als socis i 40 per als acompanyants, comptarà a més d’un destacat menú d’un sorteig d’obsequis que han estat fonats pel RCD Espanyol i Bodegues Costa. A més, tots els socis que hi assisteixin seran obsequiats amb una cova de cava amb la inscripció commemorativa d’aquest 40 aniversari.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: