L’AtC Hostalric viatja al camp del CD Palafolls sense marge per ensopegar

L’AtC Hostalric té aquest cap de setmana un complicat desplaçament al camp del CD Palafolls, l’actual quart classificat del grup, sense marge per a ensopegar. Els locals són a tres punts dels hostalriquencs que, d’obtenir un resultat diferent de la victòria, no sols es complicarien la lluita per le splaves d’ascens sino que donarien aire a un quart equip per incorporar-se en aquesta confrontació.

Després d’una jornada de decans, l’Hostalric és a tres punts del líder, la UE Vila-roja, que té un partit menys disputat, i a dos del segon classificat, el CE Cristinenc, que compta amb dos partits jugats més. Per tant, un resultat positiu aquest dissabte, 21 d’abril, a les 4 de la tarda, es fa pràcticament obligat.

Precisament, diumenge, a les 4 de la tarda, el CE Fogars té un desplaçament complicat al camp del CE Cristinenc si bé pot afavorir indirectament els interessos dels hostalriquencs. Els fogarencs han aconseguit consolidar un plàcida posició mitjana a la classificació i arriben a aquest matx després d’un cap de setmana de descans.

Ara serà la UE Breda B qui tindrà un cap de setmana de descans. Finalment, la setmana passada també e sva ajornar el partit que els bredencs havien de disputar al terreny de joc del FA Maçanet. Ara serà el proper 1 de maig, a les 11 del matí, la sata qen que s’ha marcat la celebració d’aquest partit.

Etiquetes:
%d bloggers like this: