Àngel Colom i el Pare Manel als ‘Diàlegs a Palautordera’ de CDC

L’agrupació local de Santa Maria de Palautordera va encetar dissabte el projecte ‘Diàlegs a Palautordera’, orientat a reunir un grup de persones d’edat, ideologia i sensibilitats diferents perquè exposin el seu punt de vista sobre un tema concret. La finalitat, explica el president local de CDC, Josep Estruch, és establir un diàleg sobre una temàtica social que afecti al conjunt del país i pugui interessar a tots els ponents.

En aquest primer debat la temàtica escollida va ser la de la immigració a Catalunya i va comptar amb la presència d’Àngel Colom, exdelegat de la Generalitat al Marroc, del Pare Manel, a més dels presidents de dues associacions d’immigrants del Maresme i altres persones interessades en aquest debat.

En aquests primers ‘Diàlegs a Palautordera’ es van tractar els temes de com està afectant a la societat catalana l’arribada massiva d’immigrants, la seva dificultat per tornar al país d’origen quan ja no tenen feina a Catalunya o la seva integració a la cultura catalana, entre d’altres aspectes. La propera sessió del cicle se celebrarà al maig i se centrarà en ‘El camí a seguir cap a la independència’.

Anuncis
Etiquetes: ,
%d bloggers like this: