Enderroquen aquesta setmana la masia de Cànoves sense llicències

Una indemnització de fins a 960.000 euros és la que demanen els propietaris de la masia enderrocada aquesta setmana a Cànoves per una errada de l’Ajuntament en la petició de les llicències a la Generalitat per a la seva cons- trucció. Les tasques d’enderroc van començar dimarts al voltant de les 11 del matí i s’espera que durin uns cinc dies. D’aquesta manera, es fa efectiva la sentència judicial del 2009 en què es declaraven nul·les les llicències de construcció de la masia i obligava a aterrar-la.

L’alcalde de Cànoves, Josep Lluís López, ja va admetre fa uns dies que la situació deriva d’un error de l’anterior equip de govern i va anunciar que derivaria totes les responsabilitats a l’arquitecte municipal que l’any 1996, quan es van demanar els permisos, no va fer bé la seva feina. De moment, ha assegurat l’alcalde, ja li derivarà els 40.000 euros de cost de l’enderrocament.

Els propietaris, Lluís López i Mercè Pardo, visiblement afectats durant l’enderrocament, han acusat l’Ajuntament d’incompetent i han explicat que ara lluitaran per cobrar una indemnització de gairebé un milió d’euros. Un import que calculen que és el valor de la construcció de la masia i l’adequació dels terrenys. “L’esforç de tota una vida s’està enderrocant en aquests moments”, ha explicat en Lluís López, de 70 anys.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: