Nou hores seguides d’espectacles i tallers diumenge a la Fira d’Activitats del Circ Cric

Marató d’espectacles a Sant Esteve de Palautordera aquest diumenge amb la proposta ‘Fira d’activitats al Circ Cric’ que se celebra d’11 del matí a 8 del vespre a les instal·lacions permanents de la companyia al municipi. Durant nou hores, l’espai acollirà actuacions de circ, que combinarà amb propostes gastronòmiques, tallers i rutes per conèixer aquest entorn privilegiat. Un veritable ventall de propostes a les que es podrà accedir amb un tiquet que tan sols costarà 15 euros i que permetrà als assistents fer un tast de les propostes que porten arreu del món algunes de les companyies més significatives del món del circ, com los Galindos, Pessic de Circ, Rolabola,  Elegants, Asaco, Circ Bover, Circo Los, Gran Fele, Allé Allé i el mateix Tortell Poltrona amb el Circ Cric.

La primera de les propostes serà un itinerari guiat de dos quilòmetres pel bosc proper al circ de la mà de l’ADEMC, amb la que es podrà descobrir els acròbates, malabaristes, mags i pallassos que amaga la natura. A més, matí i tarda s’oferiran tallers de maquillatge i es podran degustar castanyes i productes que en contenen de la mà del Centre de Manipulació de la Castanya de Viladrau. A més, a dos quarts de 12 del migdia, el Circo Los impartirà un taller de circ per mostrar les tècniques per fer malabars, equilibris i altres disciplines pròpies del circ.

Els espectacles començaran també a dos quarts de 12 del migdia de la mà de los Galindos que presentaran ‘Maiurta’, una proposta centrada en els records d’oficis i vivències d’un pallasso amnèsic, abraçat per les textures sonores de Sibelius. L’obra, interpretada per Marcel Escolano i Marc Vila, i dirigida per Bet Garrell, es tornarà a portar a la carpa a les 5 de la tarda.

A la carpa Coluche serà on, a les 12 del migdia, el Circ Bover de les Illes Balears presentarà ‘Mala-bar’, un espectacle ambientat en un bar on es troben un cambrer, músic, un turista francès i una famosíssima artista de circ que protagonitzaran escenes de malabars, contorsionisme, acrobàcies aèries, equilibris, màgia i música en directe acompanyada de moltes dosis d’humor i la participació ‘voluntària’ del públic. Mitja hora més tard començarà a la carpa Circ Cric la proposta d’Allé Allé, ‘Sincronia’, amb dos malabaristes units executant la tècnica de circ i dos músics sincronitzats al ritme de les bitlles transmeten la dificultat de manera simple.

A la Fira d’Activitats no hi faltaran espectacles a l’aire lliure, com el que protagonitzaran, a la 1 del migdia, els extremenys Asaco Producciones amb ‘La Foto’, un espectacle que pretén desemmascarar alguns rols i costums de la societat com les veritats i les mentides que es veuen en una foto des de la perspectiva juganera del pallasso. Mitja hora més tard, a la carpa Coluche, el Gran Fele, del País Valencià, presentarà ‘El oficio del payaso y la búsqueda de la alubias con chorizo’, una conferència gastronòmica que permetrà anar fent boca per una altra de les propostes que ofereix el Cric: la possibilitat de dinar amb els artistes a la Carpa Cuinetes i comentar els espectacles.

Ja a les 4 de la tarda, la companyia catalano-brasilera Elegants oferirà l’espectacle ‘Cabaret Elegance’ a la carpa Coluche, amb la posada en escena de números de gran nivell, combinant diferents tècniques de circ com ara el trapezi, equilibris, perxa xinesa, monocicle i verticals, amb la comicitat com a fil conductor. Tres quarts d’hora més tard, els andalusos Rolabola presentaran ‘Lucha!’ a l’aire lliure, un espectacle de malabars originals, equilibris impossibles i melodies desajustades. També a l’aire lliure, a dos quarts de 6 de la tarda, Pessic de Circ interpretarà ‘Sidecar’, amb un viatger que arriba a la plaça damunt d’una extravagant moto amb sidecar d’un altre temps.

A tres quarts de 6 de la tarda es tornarà a la carpa Coluche per la proposta ‘Cabarè Paròdia’ de Circo Los, una paròdia del circ tradicional. El punt i final de la Fira d’Activitats el protagonitzarà l’espectacle ‘Els racons de la memòria’ de Tortell Poltrona, a les 7 de la tarda. Es tracta d’una posada en escena trepidant carregat d’esquetxos que han fet història acompanyat de la senyoreta Titat i la seva filla, Luara Mateu.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: