Tanca amb èxit L’Hora del Pati, que en el segon any ha arrelat al a comarca

El festival de música L’Hora del Pati de Breda va aplegar a més de 200 persones en els concerts celebrats divendres i dissabte al Cente Cultural els Forns. Els assistents van poder gaudir d’actuacions com les de l’Orchestra Firluche, La Iaia, Bremen i Maria Coma, que van ser les més destacades del cartell d’enguany.  Aquestes propostes van brillar les nits de divendres i dissabte a l’espai d’Els Forns, que “ja s’ha revelat com un dels escenaris més delicats del calendari de festivals musicals a casa nostra” asseguren des de l’organització. A més, consideren que “la segona edició de L’Hora del Pati ha suposat una consolidació de la fórmula encetada l’any passat amb una bona resposta tant pel que fa a públic com a mitjans”.

La pluja, però, va obligar a readaptar els concerts previstos pel dissabte a la tarda, que eren a l’aire lliure. Així, es va haver de suspendre l’actuació dels The Gramophone Allstars prevista al pati d’Els Forns i pel que fa al concert-excursió-show-performance del celoní Mau Boada amb Esperit! al camí de La Pintoresca, es va improvisar un nou espai a la carpa del bar El Petit Racó de Breda. Un canvi que “no va poder frenar l’entusiasme de Mau Boada ni del públic que va poder gaudir d’una actuació molt especial” assenyalen des de l’organització.

 Un cop acabats els concerts als Forns, la música es va traslladar al Bar 33, on hi havia programades dues nits amb els DJ’s locals Freakman i Pepesicko punxant el bo i millor tant de l’escena catalana com també de la internacional. La iniciativa es va revelar com una cloenda ideal. En la mateixa línia, afirmen que “ens ha fet molta il·lusió poder anar sumant complicitats en el camí” fent referència a les col·laboracions de la revista musical Enderrock i a la companyia Cervesa del Montseny. 

Així, L’Hora del Pati de Breda tanca amb èxit aquesta segona edició del festival que ha comptat amb més assistents que en la primera edició i que, per tant, va arrelant perquè any rere any esdevingui un festival de referència no només a la comarca, sinó també a nivell nacional.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: