Errors a la licitació de les escombraries a Massanes obliguen el regidor de Medi Ambient a fer al·legacions

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Massanes, Pere Fernàndez, ha hagut de presentar al·legacions al plec de clàusules per a la licitació del servei d’escombraries del municipi perquè el document, elaborat pel secretari del Consistori, presentava diversos errors que calia arreglar abans de fer la contractació. Així ho ha explicat el mateix regidor, que ha dit que és conscient de les males maneres en com es va redactar la licitació i que per això s’ha vist obligat a fer algunes al·legacions perquè es modifiqués el contingut del document, que es va exposar el públic al mes de febrer.

Fernàndez ha assenyalat que va donar un toc d’atenció al secretari de l’Ajuntament per com s’havia redactat la licitació perquè “no és normal que un regidor hagi de presentar al·legacions” ha assegurat. Segons ha explicat Fernàndez el secretari va copiar el document del plec de clàusules d’un altre Ajuntament i que per això hi ha “tants errors” i que entre els errors que s’han trobat hi ha el nom del municipi del què es va copiar la licitació i no el de Massanes.

El regidor ha dit que ell va veure el document una vegada ja s’havia publicat i que, per això, no es va poder modificar abans de que sortís a exposició. I ha recordat que l’encarregat de redactar el plec de clàusules és el secretari. Una vegada presentades les al·legacions, el secretari i l’enginyer de l’Ajuntament han d’informar de si estimen o no les al·legacions que s’han presentant i que, una vegada decidit, la licitació es tornarà a exposar  perquè, després, s’aprovi  i es puguin presentar les empreses al concurs.

Etiquetes: