L’IES Giola exposa treballs de recerca de Batxillerat a la Biblioteca de Llinars

L’IES Giola presenta dimarts, 24 d’abril, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca de Llinars, la publicació d’alguns treballs de recerca d’alumnes de Batxillerat que destaquen per la seva excel·lència i que han editat l’Ajuntament, l’Institut i l’AMPA del centre. Unes publicacions que passaran a formar part del fons bibliogràfic de la Biblioteca i que volen ser un reconeixement a l’esforç i el treball d’alguns alumnes que, al mateix temps, puguin ser font de consulta i referència.

D’altra banda, l’IES també ha organitzat per divendres, 27 d’abril, una nova edició de la jornada de Salut, Esport i Medi Ambient. Aquesta és la cinquena vegada que s’organitza, amb la voluntat de promoure hàbits saludables i de respecte al medi ambient entre els alumnes. A l’organització d’aquesta jornada hi col·laboren tant els alumnes com els pares i mares, el professorat i el PAS. Les activitats se celebraran entre les 11 del matí i dos quarts de 2 del migdia, i començaran amb un esmorzar de fruita subvencionat per l’AMPA. Posteriorment s’oferiran activitats com una conferència sobre eficiència energètica, una gimcana per Llinars, un recorregut en bicicleta, una sessió de foto-denúncia, una de fotografia sobre la natura i una sortida al riu per estudiar l’ecosistema.

També en el marc de la jornada de Salut, Esport i Medi Ambient es faran tallers de reparació d’aparells, de cuina ecològica, de construcció d’aparells musicals amb material reciclat, d’aprendre a cosir, de meditació i relaxació i de muntatge de petits cotxes solars.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: