Palau fa un curs sobre plans de control de salut per a minoristes

Dimarts, 24 d’abril, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera posarà en marxa un curs d’elaboració de plans d’autocontrol per a minoristes del sector de l’alimentació centrat en la protecció de la salut. El curs tindrà una durada de dos dies i dimarts s’impartirà a dos quarts de 3 del migdia i l’endemà, dimecres, a dos quarts de 5 de la tarda, en ambdós casos a les instal·lacions de la sala cultural la Quadra.

L’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera ha assenyalat que un dels aspectes que han de complir els establiments orientats al sector de l’alimentació és disposar de  procediments i registres d’autocontrol i per aquest motiu, amb el suport de l’Àrea de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, oferirà aquestes sessions formatives.
 Els destinataris d’aquest curs seran aquells establiments on s’elabora menjar, com bars, restaurants, rostisseries o d’altres, i és obligatòria l’assistència d’un mínim d’un representant per establiment. Durant el curs es lliuraran uns models per complimentar i es proporcionaran eines necessàries per donar compliment al requeriment de disposar de  procediments i registres d’autocontrol.

L’Ajuntament ha destacat que un dels seus objectius en matèria sanitària és la protecció de la salut, un propoòsit en el que s’hi inclou la vigilància i control d’establiments alimentaris per part del servei de Salut Pública del mateix Ajuntament.

Anuncis
Etiquetes:
%d bloggers like this: